Zo werken wij

U komt voor de eerste keer bij trimsalon Beauty Dog. Afhankelijk van het ras zullen er vragen gesteld worden over wat u verwacht van de trimbehandeling. Rashonden worden naar trimschema getrimd of naar wens van de klant. Voor niet rashonden hebben wij (wanneer u niet weet wat u wilt) een heus modelen boek, zodat u kunt kijken wat voor model u mooi vindt bij uw hond.

Als we het over alles eens zijn nemen we uw hond mee en beginnen we de behandeling. Het komt wel eens voor dat u als baas er bij wilt blijven. Dit is mogelijk, maar vaak is dit stressvoller voor de hond.

We beginnen de behandeling met het wassen van uw hond. Dit gebeurt met hoogwaardige producten van het merk k9 competition. Niet alle vachten hebben dezelfde verzorging nodig zo hebben we onder andere shampoo voor droog en gespleten haar, maar ook voor de ruwevacht die ruw moet blijven.

Na het wassen gaan we drogen en beginnen we aan het plukken/knippen of ontklitten. Om de hond zich op zijn gemak te laten voelen kunnen we soms even een pauze nemen. Dan kunnen ze even rondlopen en ontspannen.

15 minuten voor u uw hond kan ophalen wordt u gebeld. Soms spreken we ook een tijd af. We verwachten u ongeveer op de afgesproken tijd in de salon mits anders afgesproken.

Een trimbeurt bij trimsalon Beauty Dog is altijd inclusief wassen, nageltjes knippen en oren schoonmaken. Wilt u iets extra’s zoals tanden poetsen kunt u dit voor de behandeling aangeven.

trimsalon beauty dog staat voor kwaltieit. Om de kwaliteit hoog te houden volgen we cursussen, workshops, doe ik mee aan trimwedstrijden en loop mee met hondenshows. Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd en dat er ook steeds nieuwe technieken bij komen.

Als u voor de eerste keer bij ons binnenkomt valt het u misschien direct op dat er speeltjes en botjes in de salon liggen. Wij willen namelijk dat uw hond zich op zijn gemak voelt. Zo zal de hond na zijn trimbeurt ook niet in een bench zitten, maar lekker vrij door de salon lopen, en spelen met salon hond Josh, mits dit verantwoord is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.