Cursussen workshops

Stagiaires of collega trimmers met erkende opleidingen zijn van harte welkom om hun kennis van de poedel te vergroten, hun technieken te verbeteren of te leren hoe je sneller en efficiënter werkt met bijvoorbeeld de tondeuse.

Uw eigen hond leren knippen. Het is mogelijk een privé workshop te volgen. Wat u wil leren is geheel aan u. U kunt als eigenaar bijvoorbeeld zelf uw hond leren knippen. Let wel op dat elke hond anders is. Als u uw eigen hond kunt knippen is het niet zo dat u een andere hond kunt knippen. Wij staan er niet achter dat iemand na een workshop een trimsalon begint. De kennis die u daarvoor nodig hebt is vele malen groter. Bij een erkende opleiding leer je bijvoorbeeld ook over de anatomie, ziekteleer, hygiëne maar ook het gedrag van de hond. Ook hebben erkende trimmers minsten 640 uur stage gelopen en hebben hiervoor examens gedaan. Trimmen is geen hobby, maar een vak waar je kennis voor nodig hebt.

Wij bieden regelmatig vachtverzorging workshops aan in groepsverband. U leert in een klein groepje hoe u uw hond onderandere klitvrij houdt en hoe u de oogjes vrij knipt en nageltjes knipt.

Vragen? Bel of mail!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.